Handelsvilkår

Læs her om betingelserne for køb på hjemmesiden, samt om betaling, levering, fortrydelsesret og persondatapolitik.

Generelle oplysninger

Virksomhedens stamdata

Tinghaves.nu
Winther Consulting
Primulahaven 11, 2765 Smørum (ikke returadresse, se nedenfor)
CVR: 26195993
info@tinghaves.nu
Tlf: +45 44 65 09 21

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Tinghaves.nu. 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Tinghaves.nu side, er denne af vejledende art. Tinghaves.nu indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tinghaves.nu. 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Tinghaves.nu.

Levering af varer fra Tinghaves.nu anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leveringstid 3-5 hverdage. Der leveres til alle adresser i Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland.

Bemærk venligst:
Det kan ske, at de bestilte varer bliver leveret fra forskellige lagre, således at varerne kan komme af flere gange, men inden for den påførte tid, og selvfølgelig til den samme ønskede leveringsadresse.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med gængse betalingskort. Alle priser i Tinghaves.nu - på web-adressen http://tinghaves.nu - er inkl. moms. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betaling kan ske med følgende korttyper: Dankort

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Tinghaves.nu overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret

Tinghaves.nu yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til info@tinghaves.nu eller ved at benytte fortrydelsesformularen (PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal herefter afvente modtagelsen af en returadresse, hvortil varen skal sendes. Varen kan ikke returneres til virksomhedsadressen ovenfor.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur. Brug returformularen eller skriv til info@tinghaves.nu for at modtage returadressen. Du kan ikke sende varen retur til virksomhedsadressen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Tinghaves.nu, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Tinghaves.nu.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Tinghaves.nu har stillet dig i udsigt.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Hvis du vil returnere varen, brug da returformularen eller skriv til info@tinghaves.nu for at modtage returadressen. Du kan ikke sende varen retur til virksomhedsadressen.
Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Winther Consulting og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Tinghaves.nu er Per Winther.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos Tinghaves.nu, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@tinghaves.nu

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@tinghaves.nu. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1. december 2015